Tyrkias beste private sykehus: Egemed Kusadasi

Tyrkias beste private sykehus: Egemed Kusadasi

Kusadasi Private Egemed sykehus Det ble etablert på et lukket område på 5300 m2. Den har 26 pasientrom, 4 nyfødtsenger og 8 intensivsenger. Det utmerker seg som et av de mest omfattende sykehusene i regionen. Tjenestene som tilbys i totalt 16 filialer er svært vellykket med moderne enheter som styrker diagnose og behandling.

Kardiologisk avdeling

Medisinen som diagnostiserer, behandler og overvåker hjerte- og karsykdommer. kardiologi heter. Hjertets plikt, et av kroppens viktigste organer, er å pumpe blod til kroppen med tilstrekkelig hastighet. Men kroppens manglende evne til å pumpe blodet den trenger på grunn av ulike årsaker indikerer hjertesvikt, som er den viktigste lidelsen som sees i hjertet. Kardiologisk avdeling er involvert i diagnostisering av hjertesvikt og følgende sykdommer.

·         Wolf Parkinson White syndrom

·         Frivillige hjertesykdommer

·         Perifere arterielidelser

·         aterosklerose

·         Atrieflimmer

·         Hypertensjon

·         Atriemyksom

·         akutt koronarsyndrom

·         Hjertearytmier og stans

·         Aorta insuffisiens

·         Hjerte- og primærtumortilstander

·         Mitralklaffstenose og insuffisiensproblemer

·         Perikardial tamponade

·         Triscuspid stenose

·         Perikardiell effusjon

·         Endokardielle sykdommer

·         kardiomyopati

Først og fremst lyttes det til sykehistoriene til pasientene som kommer til kardiologisk avdeling. Etter fysiske undersøkelser utføres ulike tester, spesielt blodprøver, på mistenkte pasienter.

Egemed sykehus tilbyr helsetjenester i samsvar med behovene i regionen med utstyr i verdensklasse, sterke infrastruktur og akademiske titler for å beskytte hjertehelsen, diagnostisere og behandle hjertesykdommer.

Institutt for indremedisin

I lys av vitenskapelig og teknologisk utvikling i dagens moderne medisin indremedisinsk avdeling Den deler seg i ulike undergrener i seg selv. Direkteløsningstjenester tilbys for alle ikke-kirurgiske plager fra voksne pasientgrupper.

Internmedisinsk avdeling er søknads- og løsningssenter for alle problemer som febersykdommer, nyresykdommer, stoffskiftesykdommer, leversykdommer. Undergrener som endokrinologi, nefrologi, brystsykdommer, gastroenterologi, hematologi, infeksjonssykdommer, onkologi, revmatologi, diabetes, kardiologi, som stadig fornyer seg, er også spesialiseringer som skiller seg fra indremedisin.

I Egemed sykehus kan indremedisinske spesialister henvise sine pasienter til ulike kirurgiske grener, spesielt generell kirurgi, dersom kirurgisk behandling er nødvendig for pasienter med diagnosen. Enheten som direkte griper inn og løser problemer i mange tilfeller av lunge-, hjerte-, nyre- og leverproblemer før og etter operasjonen er indre sykdommers avdeling.

Avdeling for obstetrikk og gynekologi

Gynekologisk og obstetrisk avdeling Den omhandler gynekologiske sykdommer og strukturer knyttet til kvinners reproduktive organer. Gynekologi; Fødselsdelen omhandler ulike emner som svangerskapsoppfølging og eliminering av svangerskapsproblemer. I tillegg er diagnostisering av kvinnelig infertilitetsproblemer, eggsporing, livmorfilming, vaksinasjon og prøverørsfertiliseringsmetoder og -behandlinger også inkludert i denne delen.

Avdeling for barnehelse og sykdommer

Institutt for barnehelse og sykdommer Den arbeider med undersøkelse, behandling og forebyggende helsetjenester for barn og unge fra nyfødte opp til 16 år. Egemed sykehus har ulike underenheter som barnepoliklinikk, nyfødt intensiv og babyrom.

Under undersøkelsen av pasientene utføres det i tillegg til evaluering av deres vekst og utvikling, vaksinasjonssøknader, hørsels- og synsevalueringer og allergiske hudtester. På sykehuset utføres fastlegeundersøkelser, diagnostisering og behandling av sykdommer av spesialleger i alle forhold.

Nevrologisk avdeling

Nevrologi er navnet gitt til vitenskapsgrenen som undersøker sykdommer relatert til ryggmarg, hjerne og muskler og utfører diagnostisering og behandling av disse sykdommene.

Sykdommer diagnostisert og behandlet av nevrologer;

·         Svulster i hjernen og ryggmargen

·         Hodepine

·         problemer med søvnforstyrrelser

·         migrene

·         Alzheimers og lignende demenssykdommer

·         svimmelhet

·         Parkinsons sykdom

·         lammelsesstatus

·         MS sykdom

·         epilepsi

Foruten disse Nevrologisk avdeling Den evaluerer også de psykologiske konsekvensene av disse sykdommene.

Allmennkirurgisk avdeling

Generell kirurgi Det er et av de viktige og omfattende feltene innen medisin. Organene i interesseområdet, deres sykdommer, mangfoldet av behandlinger og de utviklende teknologiene på dette feltet gjør det nødvendig å følge den raskt akkumulerende informasjonen.

Egemed Kusadasi sykehus utfører alle forsøk knyttet til diagnose og behandling på dette feltet. Spesielt er studier som tar sikte på å forkorte behandlingen av pasienter utført med suksess. Laparoskopiske enheter gjør at operasjoner kan utføres på mye kortere tid. Med fordelene som tilbys kan pasienter komme tilbake til sitt normale liv på kort tid.

Hårtransplantasjonsavdelingen

Håravfallsproblemer kan oppstå på grunn av forskjellige årsaker. Hos noen mennesker forårsaker det forringelse av livskvaliteten på grunn av estetikk og bekymringer. Av denne grunn, hos pasienter som ikke kan få resultater med medisinsk behandling, hårtransplantasjon søknader foretrekkes.

Ved Egemed sykehus undersøkes pasienter av hudspesialister før hårtransplantasjon. Det sikres at nødvendige undersøkelser gjennomføres. Avhengig av resultatene avgjøres det om pasientene egner seg for hårtransplantasjon. Før hårtransplantasjon bør pasienter slutte å bruke blodfortynnende midler 1 uke før. I tillegg bør alkoholforbruket stoppes tre dager før og røyking bør sluttes en dag i forveien.

Egemed Hospital, som ofte foretrekkes over hele verden FUE-teknikk å foretrekke. Hårtapsproblemer oppstår ikke i håret transplantert med denne metoden. I denne prosessen, hvis folks egne håravfallsproblemer fortsetter, kan hårtransplantasjon gjøres på nytt.

dermatologi

Egemed sykehus dermatologi Diagnose og behandling av ulike sykdommer som hudkreft, akne, kjønnssykdommer, akneflekker, hårtap, soppinfeksjoner, kviser, hard hud, munnslimhinner utføres med stor suksess i klinikken. Dermatologiteam er spesielt vellykkede i tidlig diagnose og behandling av hudkreft.

Fordeler med helseturisme i Tyrkia

Det er mulig å lykkes med å behandle mange sykdommer av spesialistleger i Tyrkia. I denne forbindelse landet helseturisme er høyt utviklet. Blant de viktigste grunnene til at Tyrkia ofte foretrekkes i denne forbindelse er det faktum at det er et land med turisme, dets geografiske beliggenhet, bruken av avansert teknologimateriale i helsesektoren, økonomiske priser og levering av helsetjenester av høy kvalitet.

Folk handler for helsen ikke bare i sitt eget land, men også ved å undersøke og sammenligne andre lands behandling og utgifter. Bevisste pasienter som møter problemer som overbelastning på sykehus, helsesektorens nød og høye behandlingskostnader, engasjerer seg i forskning for å dra nytte av andre lands helsetjenester. Fra dette punktet Helseturisme i Tyrkia Det har blitt en bransje i seg selv. Kuşadası Private Egemed Hospital er et av sykehusene som kan foretrekkes i denne retningen. Sykehuset er svært vellykket både når det gjelder spesialistleger og teknologier som brukes innen helse.

I denne forbindelse kan pasienter som kommer til Tyrkia innenfor rammen av helseturisme også få behandling mens de nyter ferien i den perfekte skjønnheten i Kuşadası. I tillegg til å lykkes i helsesektoren, er Tyrkia et av de mest foretrukne landene på grunn av sine økonomiske priser. Her utføres mange typer behandlinger som plastiske operasjoner, hårtransplantasjon og prøverørsbehandlinger med suksess. Tyrkia er et av landene som er svært egnet for helseturisme med tanke på geografisk plassering, utdannede mennesker og helseinstitusjoner. Helseturisme i TyrkiaDu kan kontakte oss for informasjon om ulike emner som , klinikker, overnatting.

 

Legg igjen en kommentar

Gratis rådgivning